Alte culori PDF Orhan Pamuk

Coperta Carte Alte culori

Iti doresti sa citesti cartea Alte culori? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Fictiune/Moderni, contemporani, cu siguranta ca titlul Alte culori scris de celebrul autor Orhan Pamuk te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Alte culori

Premiul Nobel pentru Literatura 2006 “Subtile, delicate si nuantate… Multe dintre aceste eseuri sint reactii ale unui observator sensibil la micile placeri si dureri ale vietii de zi cu zi.” (San Francisco Chronicle) “O privire neasteptata in intimitatea vietii scriitorului. Cele mai marunte momente cotidiene sint evocate in fragmente de o rara frumusete.” (The Independent) “Pamuk a dezvaluit mai mult…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.