Coaching and Training PDF ***

Coperta Carte Coaching and Training

Iti doresti sa citesti cartea Coaching and Training? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Business, economie, finante/Management si leadership, cu siguranta ca titlul Coaching and Training scris de celebrul autor *** te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Coaching and Training

Pachetul contine volumele: 1)Inteligenta emotionala in actiune :Cartea contine exercitiile, strategiile, chestionarele si prezentarile de teste care sunt instrumentele-cheie in construirea abilitatilor inteligentei emotionale. Lucrarea se adreseaza atat celor indeajuns de motivati pentru a-si forma singuri competentele inteligentei socio-emotionale, cat si trainerilor, managerilor, specialistilor in resurse umane, pedagogilor, psihologilor, terapeutilor care lucreaza cu grupuri sau cu i…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.