Pachet Arta de a iubi PDF ***

Coperta Carte Pachet Arta de a iubi

Iti doresti sa citesti cartea Pachet Arta de a iubi? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Psihologie, Pedagogie/Psihologie si Psihoterapie, cu siguranta ca titlul Pachet Arta de a iubi scris de celebrul autor *** te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Pachet Arta de a iubi

Pachetul contine volumele: 1)Psihologie pentru oameni obisnuiti :Nici nu stiti cata nevoie aveam de o psihologie a lumii urbane, a vietii de birou, a flirturilor online, a speakerilor motivationali si a comertului dezlantuit! La vremuri noi, fantasme noi. Sunt atatea si atatea noi dorinte, dar si traume, pe care, vai, marii analisti nu au apucat sa le descifreze. ; 2)Cele 5 limbaje ale iubirii pentru barbati :Poti aduce armonia in relatia voastra de cuplu daca inveti sa folosesti…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.