Pachet Comunicarea in cuplu PDF ***

Coperta Carte Pachet Comunicarea in cuplu

Iti doresti sa citesti cartea Pachet Comunicarea in cuplu? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Self Help/Dezvoltare personala, cu siguranta ca titlul Pachet Comunicarea in cuplu scris de celebrul autor *** te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Pachet Comunicarea in cuplu

Pachetul contine volumele: 1)Vorbeste-mi, am atatea sa-ti spun :In viata unui cuplu este necesara crearea unei distante, a unui spatiu de negociere, in care sa poata fi recunoscute atat punctele comune, cat si deosebirile dintre parteneri. Comunicarea si recunoasterea diferentelor dintre acestia ii vor ajuta sa se accepte unul pe celalalt in individualitatea.. ; 2)Cele 5 limbaje ale scuzelor :Prea putine dintre cartile aparute pana acum ne invata care este atitudinea pe care trebu…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.