Pachet Copiii si inteligenta emotionala PDF ***

Coperta Carte Pachet Copiii si inteligenta emotionala

Iti doresti sa citesti cartea Pachet Copiii si inteligenta emotionala? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Parenting si familie/Dezvoltare personala (familie), cu siguranta ca titlul Pachet Copiii si inteligenta emotionala scris de celebrul autor *** te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Pachet Copiii si inteligenta emotionala

Pachetul contine volumele: 1)Dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor: Valorificand cele mai recente descoperiri din domeniul cercetarilor asupra functionarii creierului si din psihopedagogie, Linda Lantieri a creat un program educational vizand invatarea socio-emotionala, care, aplicat in numeroase scoli, s-a dovedit extrem de eficient in a-i ajuta pe copii sa se relaxeze, sa isi exprime adecvat emotiile, sa isi descopere interesele si sa depaseasca anumite dificultati si chiar t…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.