Pachet Cum sa slabesti PDF Mihaela Bilic, Russel Brand

Coperta Carte Pachet Cum sa slabesti

Iti doresti sa citesti cartea Pachet Cum sa slabesti? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Gastronomie/Diete si alimentatie sanatoasa, cu siguranta ca titlul Pachet Cum sa slabesti scris de celebrul autor Mihaela Bilic, Russel Brand te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Pachet Cum sa slabesti

Pachetul contine volumele: 1)Ghid pentru slabit :Un indrumar practic si usor de urmat, cartea de fata se adreseaza celor care vor slabeasca inlocuind cantitatea cu calitatea, pentru cei care vor sa-si reeduce comportamentul alimentar, tinand cont in acelasi timp de foame, de pofte si de placerea gustului. ; 2)Recuperare :Dependentele sunt ca niste lanturi cu care ne legam de un sine strain ce ne paraziteaza. Cu timpul, acel sine preia controlul asupra noastra, distrugandu-ne. Pent…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.