Pachet Dificultati in casnicie PDF ***

Coperta Carte Pachet Dificultati in casnicie

Iti doresti sa citesti cartea Pachet Dificultati in casnicie? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Parenting si familie/Relatii de familie si sanatate, cu siguranta ca titlul Pachet Dificultati in casnicie scris de celebrul autor *** te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Pachet Dificultati in casnicie

Pachetul contine volumele: 1)Love Warrior :Desi tot mai multe voci se ridica impotriva discriminarii, continuam, de cele mai multe ori incosntient, sa ne construim imaginea dupa cea impusa de societate. Iubirea insasi e pervertita: femeile incearca din rasputeri sa atinga acel ideal, in timp ce barbatii (iar sotul autoarei nu face exceptie) sunt invatati sa-si doreasca un anumit tip de femeie, care de fapt, nu exista ca atare. GLENNON DOYLE porneste lupta de independenta fata de falsele…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.