Pachet Goleman 2 PDF ***

Coperta Carte Pachet Goleman 2

Iti doresti sa citesti cartea Pachet Goleman 2? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Psihologie, Pedagogie/Psihologie si Psihoterapie, cu siguranta ca titlul Pachet Goleman 2 scris de celebrul autor *** te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Pachet Goleman 2

Pachetul contine volumele: EMOTII VINDECATOARE : Oare mintea ne poate vindeca trupul? Cum sunt interconectate creierul, sistemul imunitar si emotiile? Care sunt emotiile asociate cu starea de bine? Cum anume functioneaza intelegerea, ca functie a mintii, in context medical? Exista oare o fundamentare biologica a eticii? Cum ne poate ajuta ideea de moarte sa intelegem natura mintii? CREIERUL SI INTELIGENTA EMOTIONALA : In ultimii ani, cunost…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.