Pachet Invata sa asculti PDF ***

Coperta Carte Pachet Invata sa asculti

Iti doresti sa citesti cartea Pachet Invata sa asculti? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Self Help/Dezvoltare personala, cu siguranta ca titlul Pachet Invata sa asculti scris de celebrul autor *** te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Pachet Invata sa asculti

Pachetul contine volumele: 1)Daca m-as asculta, m-as intelege :Pe drumul vesnic deschis al cunoasterii de sine si al intalnirii cu ceilalti, pasim pe nisipuri miscatoare. Inaintam, fragili si sovaielnici, permanent in bataia pericolelor de tot felul: traume, rani nevindecate, violente si infrangeri care ne arunca in taceri toxice, devoratoare. Dar pe acest traseu plin de capcane, dusmanul cel mai aprig ne suntem chiar noi insine – ne autosabotam. ; 2) Inteligenta emotionala: Formi…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.