Pachet Iubirea reala PDF ***

Coperta Carte Pachet Iubirea reala

Iti doresti sa citesti cartea Pachet Iubirea reala? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Self Help/Dezvoltare personala, cu siguranta ca titlul Pachet Iubirea reala scris de celebrul autor *** te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Pachet Iubirea reala

Pachetul contine volumele: 1)Iubirea reala :Nu numai ca suntem vrednici de iubire, spune Salzberg, ci avem cu totii un dar innascut, o putere fundamentala: aceea de a oferi iubire. Daca invatam sa ne pretuim pe noi insine si sa ne imbratisam cu blandete atat zonele luminoase, cat si pe cele de umbra, vom reusi sa daruim aceeasi bunatate iubitoare si celor din jur. ; 2)Cele cinci limbaje ale iubirii. Carte de colorat motivationala pentru adulti :Varsta recomandata 8-12 ani. Cartea…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.