Pachet Jocuri pentru parinti si copii PDF Mirela Retegan

Coperta Carte Pachet Jocuri pentru parinti si copii

Iti doresti sa citesti cartea Pachet Jocuri pentru parinti si copii? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Carti pentru copii/Activitati si jocuri pentru copii, cu siguranta ca titlul Pachet Jocuri pentru parinti si copii scris de celebrul autor Mirela Retegan te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Pachet Jocuri pentru parinti si copii

Pachetul contine volumele: 1) JOCURI DE JUCAT TOAMNA; 2) JOCURI DE JUCAT IARNA ; 3) JOCURI DE JUCAT PRIMAVARA ; 4) JOCURI DE JUCAT VARA Mirela Retegan va propune o colectie de jocuri de jucat in familie, jocuri prin care parintii se conecteaza mai usor cu copiii lor. A strans in aceasta carte jocuri pe care le-a inventat, le-a descoperit sau le-a adaptat din multi-tudinea de jocuri care au pus bazele celei mai frumoase relatii din viata ei, cea c…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.