Pachet Mesaje intelepte PDF Dalai Lama

Coperta Carte Pachet Mesaje intelepte

Iti doresti sa citesti cartea Pachet Mesaje intelepte? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Self Help/Dezvoltare personala, cu siguranta ca titlul Pachet Mesaje intelepte scris de celebrul autor Dalai Lama te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Pachet Mesaje intelepte

Pachetul contine volumele: 1) CARTEA INTELEPCIUNII : Orice om nazuieste sa aiba parte in viata de iubire, de intelegere si de compasiune. Mai mult, isi doreste sa inteleaga natura umana – cine este el, cine sunt ceilalti? Sfintia Sa Dalai Lama, liderul spiritual al poporului tibetan, ofera fiecaruia dintre noi un sfat de care, cu siguranta, avem nevoie. Esentele tari se tin in sticlute mici. Asa si mesajele intelepte. Le gasesti in paginile unei carticele pe care o poti lua cu tin…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.