Pachet Retete traditionale PDF Nicolai Tand,Laura Laurentiu

Coperta Carte Pachet Retete traditionale

Iti doresti sa citesti cartea Pachet Retete traditionale? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Gastronomie/Bucatarie romaneasca si Internationala, cu siguranta ca titlul Pachet Retete traditionale scris de celebrul autor Nicolai Tand,Laura Laurentiu te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Pachet Retete traditionale

Pachetul contine volumele: 1)Maramures in bucate :Retetele sunt asa cum le-am mostenit de la mama, gatite intocmai ca in vremurile de demult. ; 2)Duminica la pranz : De aproape zece ani, LAURA LAURENTIU ofera inspiratie gurmanzilor din Romania. Autoare a unui proiect culinar online demarat la inceputul lui 2009, sub numele Cuina Banateana, Laura Laurentiu continua si in prezent sa scrie pe retetecalamama.ro si pe lauralaurentiu.ro. Acest proiect a fost inceput din pura pasiune si…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.