Parenting pentru adolescenti PDF ***

Coperta Carte Parenting pentru adolescenti

Iti doresti sa citesti cartea Parenting pentru adolescenti? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Parenting si familie/Dezvoltare personala (familie), cu siguranta ca titlul Parenting pentru adolescenti scris de celebrul autor *** te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Parenting pentru adolescenti

Pachetul contine volumele: 1)Cele cinci limbaje de iubire pentru adolescenti :Din Cele cinci limbaje ale iubirii pentru adolescenti, veti afla cum sa va exprimati afectiunea intr-un mod convingator, cum sa-i ajutati sa navigheze apele tulburi ale emotiilor intense, ce limite sa stabiliti si cum sa explicati consecintele incalcarii lor si nu in ultimul rand, cum sa va exprimati iubirea si sprijinul atunci cand adolescentul esueaza intr-un fel sau altul. ; 2)Fii de partea mea : Fii…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.