Primele mele activitati. Ma joc, lucrez, invat, creez PDF Isabelle Bochot

Coperta Carte Primele mele activitati. Ma joc, lucrez, invat, creez

Iti doresti sa citesti cartea Primele mele activitati. Ma joc, lucrez, invat, creez? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Carti pentru copii/Activitati si jocuri pentru copii, cu siguranta ca titlul Primele mele activitati. Ma joc, lucrez, invat, creez scris de celebrul autor Isabelle Bochot te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Primele mele activitati. Ma joc, lucrez, invat, creez

Creativitatea nu asteapta sa cresti! Micutii adora sa modeleze, sa indoaie, sa lipeasca, sa decupeze si mai ales sa invete sa se descurce singuri! Ilustrata in intregime, prezentand etapele usor de parcurs, aceasta carte sevalet este prietenul ideal pentru reusita primelor creatii artistice ale copiilor si dezvoltarea propriilor abilitati de lucru manual! Activitati simple si pentru toate varstele!…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.