Retete de post PDF Chuck Williams, Ligia Pop

Coperta Carte Retete de post

Iti doresti sa citesti cartea Retete de post? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Gastronomie/Carti de bucate, cu siguranta ca titlul Retete de post scris de celebrul autor Chuck Williams, Ligia Pop te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Retete de post

Pachetul contine volumele: 1)Retete vegetariene :Volumul cuprinde in jur de 200 de retete din bucataria internationala, organizate in sectiuni in functie de metoda de preparare sau de ingredientele de baza. Astfel, cititorul va putea cauta cu mare usurinta cele mai gustoase aperitive si salate, supe si tocanite, leguminoase fierte sau preparate la aburi, legume la gratar sau prajite, soteuri, retete de paste sau orez etc. ; 2)Retete vegane fara foc : De-a lungul mai multor ani, ea…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.