Tesatura opiniilor PDF W.V. Quine , J.S. Ullian

Coperta Carte Tesatura opiniilor

Iti doresti sa citesti cartea Tesatura opiniilor? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Filologie, Filosofie/Filosofie, cu siguranta ca titlul Tesatura opiniilor scris de celebrul autor W.V. Quine , J.S. Ullian te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Tesatura opiniilor

Format initial ca matematician, W.V. Quine – considerat astazi unul dintre cei mai influenti filosofi ai secolului XX – si?a descoperit vocatia filosofica odata cu lectura faimoasei lucrari Principia Mathematica a lui Russell si Whitehead. Tesatura opiniilor , scrisa impreuna cu prietenul sau J.S. Ullian, care i-a fost student la Harvard, constituie o introducere concisa si coerenta in studiul convingerilor rationale ale oamenilor si un bun p…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.