Trandafirul noptii PDF Lucinda Riley

Coperta Carte Trandafirul noptii

Iti doresti sa citesti cartea Trandafirul noptii? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Fictiune/Moderni, contemporani, cu siguranta ca titlul Trandafirul noptii scris de celebrul autor Lucinda Riley te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Trandafirul noptii

In perioada de inflorire a Indiei Britanice, Anahita, o fata de unsprezece ani dintr-o familie nobila, dar saraca, leaga o prietenie de-o viata cu incapatanata printesa Indira, fiica privilegiata a unui maharajah indian. Ca insotitoare oficiala a printesei, Anahita isi urmeaza prietena in Anglia chiar inainte de izbucnirea Primului Razboi Mondial. Acolo il intalneste pe Donald Astbury, tanarul mostenitor al magnificului conac Astbury, si pe intriganta sa mama. Optzeci de ani mai tarziu, Rebec…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.