Zorii semilunii PDF Clive Cussler

Coperta Carte Zorii semilunii

Iti doresti sa citesti cartea Zorii semilunii? Daca iti face placere sa citesti carti din categoria Carte/Fictiune/Istorica, cu siguranta ca titlul Zorii semilunii scris de celebrul autor Clive Cussler te va incanta. Te invitam sa citesti cartea si sa o savurezi din plin!

Citeste Cartea

Descriere Carte Zorii semilunii

In anul 327 d.Hr., o galera romana avand la bord o incarcatura extraordinara scapa cu greu dintr-un atac al piratilor. In anul 1916, o nava de razboi britanica explodeaza in mod misterios in largul Marii Nordului. In zilele noastre, cateva dintre cele mai importante moschei din Turcia si Egipt sunt distruse in atentate cumplite. Care este legatura dintre aceste evenimente? Dirk Pitt, legendarul director al agentiei NUMA, este pe cale sa afle. De data aceasta, el trebuie sa dea piept cu o misc…

Site-ul nostru nu incurajeaza pirateria si este foarte important sa stii ca pe acest site nu vei gasi fisiere PDF. Iti recomandam sa cumperi varianta tiparita care are un pret foarte mic, iar daca totusi iti doresti un format digital, PDF, ePub sau Mobi, intra in Appstore sau Playstore. Vei gasi cartea acolo. Spor la citit!

Daca doresti sa afli parerea altor cititori despre aceasta carte iti recomandam site-ul goodreads.com.